PROFESSIONELLT LAGT GOLV HÅLLER!

Vi lägger golv både åt privata kunder, byggnadsföretag och kunder inom offentliga sektorn. Vi fungerar i huvudsak i Vasa och omkringliggande kommuner. Vi levererar alltid kvalitativa material från erkända leverantörer.

Vi erbjuder hållbara golvmaterial anpassade till användningen.

Matta

Vi erbjuder vid sidan om andra golvmaterial, beroende på utrymme och användning, bla plast- ,linoleum- och textilmattor till torra och våta utrymmen. Det finns många olika designer och mönster att välja bland. Befintliga golvmaterialet avlägsnas, eventuell torkning genomförs och underlaget prepareras ordentligt före ny matta läggs.

Parkett / Stavparkett

Parkett är ett hållbart, stilrent och klassiskt modernt golvmaterial för många utrymmen. Vi erbjuder många fina parkett- och stavparkettalternativ. Vi erbjuder parkettservicen som helhetspaket då vi river befintligt golvmaterial, kontrollerar och vid behov korrigerar underlaget, och till slut lägger ny parkett inklusive underlagsfilt. Vi erbjuder naturligtvis även listarbeten och andra finishjobb, vilket betyder att vår service i verkligheten är en sk ”nyckeln-i-hand-service” då den är som bäst!

Vinyl

Vinyl är ett tyst och väldigt slitagetåligt golvmaterial för alla torra utrymmen. Det tål dessutom både smuts och fukt betydligt bättre än många andra golvmaterial. Vi erbjuder även vinylläggningen som helhetspaket, dvs befintligt material tas bort, underlaget kontrolleras och repareras vid behov samt nytt vinylgolv läggs på underlagsfilt om det beställts. Listarbeten och finishjobb kan även beställas, alltså sk ”nyckeln-i-hand-service” då den är som bäst!

Laminat

Laminat är ett vanligt golvmaterial i många torra utrymmen. Det är lättskött och förmånligare än tex parkett. Mönsterurvalet är väldigt brett. Vi erbjuder även laminatläggningen som sk ”nyckeln-i-hand-paket”: avlägsnandet av befintligt golvmaterial, kontroll och vid behov korrigering av underlaget samt läggning av ny laminat och vid behov även slutligen listarbeten.

Kakel / klinkers

Keramiska plattor är ett utmärkt alternativ i många utrymmen. Utrymmet och användningen avgör typen av plattor. Keramiska plattor är fukt- och värmetåliga och tål slitage väl. Vi erbjuder golvarbetet som ”nyckeln-ihand-paket” där befintliga ytan tas bort, underlaget kontrolleras och korrigeras inklusive eventuell spackling och vattenisolering. Våra montörer har erforderliga våtrumscertifikat utfärdade av VTT. Golvets underlag är golvytans grund. Vi utför underlagsarbeten professionellt och använder enbart erkända och beprövade material.

Golvet är en långsiktig investering. Därför lönar det sig att anlita proffs för monteringen – be om offert!

Ta kontakt »

          

Följ oss