Lattian asennus ammattiasentajan tekemänä kestää!

Asennamme lattioita niin yksityistalouksille, rakennusliikkeille kuin julkiselle sektorillekin. Toimimme pääasiassa alueilla Vaasa ja lähikunnat. Käyttämämme materiaalit ovat aina korkealaatuisia, tunnettujen toimittajien kestäviä tuotteita.

Lattiapinnaksi tarjoamme kestäviä vaihtoehtoja käyttötarpeen mukaan.

Matto

Tarjoamme muiden lattiamateriaalien ohella muovi-, linoleum- sekä tekstiilimattoja niin kuiviin kuin kosteisiin tiloihin soveltuvuutensa mukaan. Vaihtoehtoja ja kuoseja on tarjolla runsaasti. Vanha pintamateriaali poistetaan, mahdolliset kuivaukset hoidetaan ja pohjatyöt tehdään kunnolla ennen uuden maton asentamista.

Parketti / kuvioparketti

Parketti on kestävä, tyylikäs ja klassisen muodikas lattiamateriaali moneen tilaan. Valikoimassamme on runsaasti upeita lautaparketteja sekä viimeisen päälle yksilöllisiä erikoistyönä toteutettavia kuvioparketteja. Tarjoamme parkettiasennukset kokonaispalveluna, jolloin puramme vanhan lattiamateriaalin, tarkistamme ja tarpeen mukaan korjaamme pohjat sekä asennamme uuden parketin alusmateriaaleineen. Tarjoamme toki uusien listojen asennuksenkin viimeistellyn lopputuloksen varmistukseksi eli käytännössä palvelumme on ns. avaimet käteen -palvelua parhaimmillaan!

Vinyyli

Vinyylilattia on hiljainen ja erittäin kulutusta kestävä lattiamateriaali kaikkiin kuiviin tiloihin, ja se kestää monia muita materiaaleja paremmin sekä likaa että kosteutta. Vinyyliasennuksetkin tarjotaan kokonaispalveluna, jolloin tarvittaessa poistamme vanhan lattiamateriaalin, tarkistamme ja tarvittaessa korjaamme pohjat sekä asennamme vinyylilattian alusmateriaaleineen. Uusien listojen asennuskin onnistuu viimeistellyn lopputuloksen takaamiseksi, joten käytännössä saat ns. avaimet käteen -palvelua parhaimmillaan!

Laminaatti

Laminaatti on yleinen lattiamateriaali moneen kuivaan tilaan. Se on edullisempi kuin esim. parketti ja helppohoitoinen. Kuosivaihtoehtoja on tarjolla melkeinpä rajattomasti. Tarjoamme laminaattilattiankin ns. avaimet käteen -ratkaisuna: vanhan lattiapinnan poisto, pohjan tarkistus ja mahdolliset oikaisut sekä uuden materiaalin asennus kaikkine vaiheineen. Viimeistelynä hoituvat listatyötkin.

Kaakeli

Keraaminen laatta on moneen tilaan sopiva vaihtoehto, ja tila sekä sen käyttö tietenkin määrittelevät laattatyypin. Keraaminen laatta on hyvin kosteutta ja lämpöä kestävä vaihtoehto. Tarjoamme lattiaratkaisun kokonaispalveluna sisältäen vanhan pinnan poiston, alustan tarkistuksen ja mahdollisen oikaisun / valun sekä tarvittaessa vedeneristyksen. Asentajillamme on asianmukaiset VTT:n vedeneristyssertifikaatit.

Lattioiden pohjatyöt ovat koko lattian perustus. Teemme pohjat ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella käyttäen vain hyväksi todettuja materiaaleja.

Lattia on pitkäkestoinen sijoitus, joten kannattaa jättää asennustyöt ammattilaiselle – pyydä tarjous!

Ota yhteyttä »

          

Seuraa meitä